Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

WordPress

WordPress är världens mest populära publiceringssystem för att skapa och hantera webbplatser. Idag kan vi bygga en wordpresslösning nästan hur avancerad som helst. Med API-integrationer och ERP-kopplingar skräddarsyr vi en lösning. Men vilka kan bygga WordPress-legot rätt? Låt oss berätta hur vi jobbar.

Drygt 40 procent av världens webbplatser drivs av WP

I maj 2003 publicerades den första versionen av WordPress. Det blev startskottet till vad som skulle förändra webben för alltid. Skaparen heter Matt Mullenweg och är fortfarande aktiv i bolaget Automattic som äger WordPress.com (den kommersiella versionen) och e-handelsplattformen WooCommerce. Den stora anledningen till framgången beror bland annat på följande fyra saker.

Skapa struktur

Användarvänlig administration

För att en ny webbplats ska nå full potential behövs en bra struktur för hur du jobbar med innehållet. Med över 10 års erfarenhet av WordPress så plockar vi fram vår expertis när det gäller hur du arbetar med ditt innehåll. Genom att undvika överdrivna och komplexa plugins, verktyg, site builders med mera så får du ett rent gränssnitt med WordPress-känslan vi alla älskar. Vi tar fram de post-typer, kategorier, relationer och fält du behöver för din sajt. Det kan till exempel handla om kurser du erbjuder, konferenslokaler eller erbjudanden som ska synas runt om på sajten. Det är inte rocket science, bara smart.

Världens mest framtidssäkra system

Varför förlita sig på ett system som ägs av en ägare när du kan välja ett som ägs av oss alla? Genom att WordPress är Open Source kan du luta dig tillbaka och vara nöjd med att du valt ett både hållbart, kostnadseffektivt och framtidssäkert system. WordPress driver idag över 40 procent av världens webbplatser och ökar med cirka 50 000 webbplatser varje dag, stora som små. Det känns bra i magen – eller hur?

WordPress snackar med andra tjänster

Som utvecklare och kodknackare är det värsta som finns att mötas av ett låst och krångligt system. Med WordPress är det tvärtom. Det är extremt öppet och väldokumenterat. Av just den anledningen så finns idag en uppsjö av färdiga integrationer med de flesta världsledande tjänster och system. Det kan handla om nyhetsbrevsystem, CRM-system, affärssystem eller e-handel. Finns det inget färdigt så tar vi fram en lösning. Vi har mångårig erfarenhet av systemutveckling och kundanpassade systemlösningar.

Tänk globalt, starta lokalt

En annan stor fördel med WordPress är dess förmåga att skala. Till exempel kan det handla om att bygga på fler undersajter eller lägga till nya språk i samma systemlösning. Flera av våra uppdragsgivare arbetar på olika marknader och kör sajterna i flera språk. Då är det förstås extra viktigt att saker som olika spårningstaggar för Google Analytics och SEO fungerar som man förutsätter att de ska göra. WordPress är byggt för att hantera detta och vi står redo när du ska ut globalt.

Vad kan du använda WordPress till?

Vi på Tankbar försöker alltid att se affärsnyttan med ett nytt sajtprojekt. Mycket av det arbetet sitter givetvis i strategin. Alla sajter vi jobbar med ska generera affärer, avslut eller konkreta köp. Vi hittar en bra lösning, oavsett om du säljer produkter eller tjänster.

Fysiska eller digitala produkter

Genom WooCommerce förvandlar du WordPress till en fullskalig e-handelsplats med produkthantering, priser, frakt, moms, upp- och korsförsäljning, varukorg, kassa och betalsätt. WooCommerce är idag världens snabbast växande e-handelsplattform.

Läs mer om hur vi jobbar med WooCommerce.

Bokningsbara konferenser, lokaler eller hotellrum

Vi arbetar idag med majoriteten av Sveriges främsta och bästa hotell- och konferensanläggningar. Man kan säga att vi kan den branschen rätt bra. Dessutom har vi arbetat med Svenska Möten sedan 1996. Bokningssystem för konferensvärlden är komplexa. Genom att kombinera skräddarsydda formulär och integrerade bokningsprocesser kan vi hjälpa dig till en gynnsam lösning.

Företagswebb med leadsgenerering

Precis som på vår egen webbplats är det viktigt att presentera sin tjänst eller sina tjänster. Med kombination av rätt strategi och konverteringstänk ska webbplatsen generera leads och potentiella kunder. Genom olika verktyg och upplägg hjälper vi många kunder med det idag. Det följs upp i bland annat Google Analytics genom händelsespårning och taggning i Google Tag Manager.

Informationskanal med mobile first

För Skavsta Flygplats är information och tillgänglighet nyckelfaktorer. Genom goda analyser av kundbeteenden så byggdes i det här fallet en informationstung webbplats med fokus på sök, struktur och navigation. Ibland är det andra faktorer som är viktiga, eller en kombination av flera. Vi vet att ”mobile first” är ett uttjatat begrepp, men fram över kommer innebära mobilt, mobilt och återigen mobilt och för WordPress finns det i själen, sedan länge.

Det här legot – vad menar ni med det?

Vi menar att WordPress i sin grunduppsättning är som en legoplatta. Sen handlar det om hur du bygger ditt lego, vilka plugins och moduler du väljer att stoppa in, hur du bygger strukturen i ditt tema och din kod.

Läs gärna mer hur vi jobbat med WordPress i dessa projekt

Sånga säby mobil

Sånga hotell & konferens

Upplevelser för alla sinnen i en miljö som kombinerar landets lugn med stadens bekvämligheter. Unika mötesplatser, matupplevelser långt utöver det vanliga, och allt i harmoni med naturen.

Se case
Sörmlandsleden mobil

Sörmlandsleden

Målsättningen är att ge människor möjlighet till lättillgängliga och unika naturupplevelser. Cirka 200 av Föreningen Sörmlandsledens medlemmar arbetar aktivt och ideellt med att hålla leden öppen och i bra skick för att alla ska kunna vandra i vår vackra natur.

Se case

Tjänster och verktyg vi gillar

Slack

Monday

Google Workspace

Figma

Docker

Tailwind

React.js

Bitbucket

PHPStorm

Sentry

Looker Studio

Hotjar

Intresserad av WordPress? Kontakta oss.