Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Front-end/Back-end

Vi är en digitalbyrå som är övertygade om att det inte bara handlar om hur snygg din webbplats eller app ser ut på ytan, utan också om den tekniska soliditeten som ligger bakom kulisserna. Med vår expertis och passion för både det synliga och det osynliga skapar vi digitala lösningar som inte bara imponerar visuellt utan också presterar över förväntan.

Front-end: Det visuella gränssnittet

Front-end är ansiktet, rösten och hjärtat av din digitala närvaro. Det är där din publik förälskar sig i din webbplats eller app. Vårt front-end utvecklingsteam är mästare av användarupplevelse (UX) och visuell design. De skapar det perfekta användargränssnittet som omedelbart fångar besökarnas uppmärksamhet.

Vår expertis omfattar layout, färgscheman, typografi och alla interaktiva element, inklusive knappar, formulär och navigationsmenyer. Vi använder HTML, CSS och JavaScript för att ge liv åt din vision och se till att den fungerar smidigt på alla enheter och webbläsare. Responsiv design, optimering för prestanda och snabba laddningstider är våra signaturfunktioner.

Back-end: Motorn under huven

Under ytan arbetar vårt back-end team tätt integrerat med front-end för att säkerställa att din webbplats eller app har en robust teknisk grund. Även om det inte syns för användaren är detta hjärtat som håller allt i rörelse.

Vi hanterar komplexa tekniska utmaningar, säkerställer smidig datahantering och möjliggör sömlös interaktion. Vår back-end arkitektur är skalbar och framtidssäker, redo att stödja din digitala tillväxt.

Samarbete för framgång

Samarbete är nyckeln till framgångsrik digital utveckling. Vårt team arbetar hand i hand, från den första skissen till den slutliga lanseringen. Front-end och back-end diskuterar kontinuerligt för att skapa den bästa lösningen som möter dina mål.

Med oss får du inte bara en webbplats eller app. Du får en framtidssäker digital upplevelse som kommer att imponera på din publik och driva resultat för din verksamhet.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att skapa en digital närvaro som står ut och ger mätbara resultat. Vi är din partner på resan till digital framgång.

Projekt där vi hjälpt till med Front-end/Back-end

Nöjesresor.se

Nöjesresor.se

Tankbar har arbetat med Nöjesresor sedan 2017 och det har under åren utvecklats till ett av våra närmaste och roligaste samarbeten. Nöjesresor.se är idag en av nordens ledande researrangörer inom evenemangspaketering.

Se case
Artkampen medalj

Artkampen

Utmana dig själv och dina kompisar. I år har vi fyllt Artkampen med en massa roliga prestationer. Klarar du dem så väntar coola belöningar som du sen stolt kan visa upp! Dessutom, alla som registrerar sin första fångst får en gratis glass skickad till sig på SMS.

Se case

Tjänster och verktyg vi gillar

Slack

Monday

Google Workspace

Figma

Docker

Tailwind

React.js

Bitbucket

PHPStorm

Sentry

Looker Studio

Hotjar

Intresserad att prata om ny webb? Kontakta någon av oss.