Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
ikon

Webbutveckling

Webbutveckling är kärnan i allt vi gör. Det är grunden som hela fasaden vilar på. Webbutveckling kan innefatta allt från webbplatser, intranät, bokningssystem till affärssystem och e-handelsplatser. Vi har även många års erfarenhet av integrationer och API:er.

En föränderlig värld

Webbutveckling, programmering, kodning – kalla det vad du vill. Att jobba med utveckling idag är spännande och utmanande på samma gång. Våra utvecklare är ständigt på tå för att lära sig morgondagens tekniker. Med seniora systemutvecklare och nyexaminerade full-stackutvecklare behärskar vi nästan alla kodspråk och programmeringssätt. Vi på Tankbar har aldrig tackat nej till en utmaning. För oss är allt möjligt, det tar bara olika lång tid.

Givetvis är slutprodukten viktig och processen dit ska kännetecknas av högsta möjliga kvalitet. Men utan kärlek till koden, blir slutresultatet inte det bästa. För oss är webbutveckling och programmering en passion. Vi tror att det är något du som uppdragsgivare kommer att märka och uppleva som positivt.

Vad behöver du hjälp med?

Wordpress logo

WordPress

WordPress är världens mest populära publiceringssystem för att skapa och hantera webbplatser. Idag kan vi bygga en wordpresslösning nästan hur avancerad som helst.

Om WordPress
WooCommerce logo

WooCommerce

Vi har specialiserat oss på WooCommerce sedan 2013 och brinner för Open Source-alternativet. Men frågan är om det är rätt val för din satsning? Vi hjälper dig att bena ut skillnaderna!

Om WooCommerce
Lifter LMS logo

E-learning och LMS

Den digitala revolutionen har öppnat upp en hel värld av möjligheter när det kommer till lärande och utveckling.

Om E-learning och LMS
Rasmus utvecklar Tankbar Digitalbyrå, Webbyrå

Front-end/Back-end

Front-end är ansiktet, rösten och hjärtat av din digitala närvaro. Det är där din publik förälskar sig i din webbplats eller app.

Om Front-end/Back-end

API och integrationer

Den hemliga ingrediensen som gör att olika mjukvarusystem pratar med varandra och utbyter data. Vi skapar en väloljad maskin av effektivitet och samarbete.

Om API och integrationer
Webbutveckling

Låt oss förverkliga din drömsajt. Kontakta oss!