Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Support och utbildning

Support inom driftsäkerhet innebär att det finns experter tillgängliga för att hantera eventuella problem eller frågor som kan uppstå om drift. Utbildning av webbredaktörer är viktigt för att säkerställa att webbplatsens innehåll är korrekt, relevant och uppfyller organisationens mål och användarnas behov.

Support

Support är en central del av våra driftsteknikers arbete och innebär att erbjuda teknisk hjälp, lösa problem och säkerställa en smidig och pålitlig drift av olika system och infrastrukturer.

Ofta innebär det felsökning, där vi snabbt och effektivt diagnostiserar problem och incidenter för att komma fram till en lösning. Det kan också vara teknisk expertis som inkluderar nätverkskunskap, systemadministration, databashantering och molntjänster till exempel.

Oavsett ärende är du alltid välkommen att kontakta vår support.

I våra service- och supportavtal ingår förvaltning där vi håller plattform, plugins och moduler uppdaterade.

Utbildning

När vi är färdig med utvecklingen av en sajt är det dags att utbilda webbredaktörer som har den roliga uppgiften att fylla skalet med innehåll. Det är nu webben får liv och uttryck. För att göra detta på bästa sätt är det dags att sätta sig i skolbänken. Det kan göras på distans eller på plats hos oss.

Det blir en rejäl genomgång av CMS:et. Det handlar om att skapa, redigera och publicera innehåll, hantera bilder (beskärning, format, skalning och komprimering) och länkar, följa organisationens webbriktlinjer och bästa praxis. Det inkluderar siduppbyggnad, sökmotoroptimering, webbtillgänglighet och användarupplevelse.

Utbildning av webbredaktörer är en kontinuerlig process eftersom webben ständigt förändras. Genom att investera i utbildning kan du hjälpa dina webbredaktörer att bli mer kompetenta och effektiva, vilket i sin tur kommer att förbättra kvaliteten på din webbplats och användarupplevelsen.

Support och utbildning

Kontakta oss för support och utbildning.