Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
ikon

Drift & support

När din webbplats äntligen är klar och redo att visas upp för omvärlden är det dags för driftsättning. På Tankbar finns färdiga paket i olika nivåer. Vi guidar och vägleder till en så lämplig och prisvärd lösning som möjligt.

Drift, förvaltning och support

Vi erbjuder ett förvaltningsupplägg där vi sköter om din WordPress- eller WooCommerce-sajt. Vi kallar det för Service- och supportavtal.

Tankbar tillhandahåller, utöver drift på egna servrar, även uppsättning och konfiguration hos norska Servebolt. Servebolt är idag världsledande på WordPress- och WooCommercehosting för dig som har e-handel.

SSL Certifikat

Från och med juli 2018 markerar Google Chrome sajter utan SSL-certifikat som “Inte säker”. En webbplats utan SSL-certifikat förlorar i trovärdighet och tappar besökare. Med ett SSL-certifikat säkerställs att känslig information som skickas över internet krypteras mellan användare och server.

Aktivering och hantering av SSL-certifikat via Letsencrypt ingår i alla våra avtal. Vi aktiverar https på din webbplats kostnadsfritt om du saknar det idag. Önskar man något annat certifikat eller ett mer avancerat EV certifikat så hjälper vi till att köpa och aktivera det.

Säkerhet

Nackdelen med att använda världens största publiceringssystem är att säkerhetshålen upptäcks av hackare om man inte är försiktig. Vi rekommenderar tvåfaktorsautentisering (2FA) på din WordPress-installation. På så sätt tar man bort 99,9 procent av alla möjligheter att hacka sig in på WP admin. Läs mer om 2FA.

Statistik & analys

Vi kontrollerar att statistiken rapporteras korrekt i Google Analytics 4. Vi sätter upp Googles nya statistikrapporter i Google Looker Studio som sedan delas med dig via en publik eller en privat länk. Läs gärna mer om hur vi arbetar med Google Analytics och händelsespårning.

Support / Timbank

Olika verksamheter kräver olika mycket support och uppdateringar på sin sajt. Vi tycker om att jobba nära våra kunder för att konstant vidareutveckla, analysera, komma med idéer och förbättra. Vi har därför tagit fram ett par olika nivåer och paket av våra Service- och supportavtal så att du som kund kan välja det som passar dig bäst. När du köper till en timbank får du ett reducerat timpris.

Support & utbildning

Support är en central del av våra driftsteknikers arbete och innebär att erbjuda teknisk hjälp, lösa problem och säkerställa en smidig och pålitlig drift av olika system och infrastrukturer.

När vi är färdig med utvecklingen av en sajt är det dags att utbilda webbredaktörer som har den roliga uppgiften att fylla skalet med innehåll. Det är nu webben får liv och uttryck. För att göra detta på bästa sätt är det dags att sätta sig i skolbänken. Det kan göras på distans eller på plats hos oss.


Drift & support

Få en säker och pålitlig hostinglösning. Kontakta oss för mer information.