Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Analys och Looker Studio

Vi hjälper företag att analysera trafik, annonsering och sökord. Alltid med målet att maximera din synlighet online. Med vårt kraftfulla rapportverktyg erbjuder vi dig en 360-graders vy över din webbsidas prestanda, vilket ger dig alla insikter du behöver på ett och samma ställe.

Webbplatsanalys med vår Looker Studio-rapport och Expertis

Att dra nytta av Tankbars expertis för att analysera din webbplats och sätta upp en omfattande 360-graders rapport ger dig en enkel väg till digital framgång. Vi är mer än bara insikter; vi är din partner som förvandlar dessa insikter till konkreta åtgärder.

I den digitala djungeln gör vi det enkelt för dig att navigera och hitta vägen till framgång. Med vår breda erfarenhet och kraftfulla verktyg är vi en pålitliga resurs för att maximera digitala närvaro och säkerställa att varje beslut är välgrundat och strategiskt.

Låt oss tillsammans skapa en online-närvaro som inte bara är kraftfull, utan också lönsam för din verksamhet.

Svårt att veta hur ni ska analysera er data?

Din webbplats är navet i din digitala närvaro. Med rätt insikter kan du låsa upp dess fulla potential. Det är dags att sluta gissa och istället agera med hjälp av fakta.

Oavsett om du strävar efter att förbättra sökmotoroptimering, öka konverteringsfrekvens eller optimera marknadsföringsbudget, ger vi dig de värdefulla insikterna som krävs för att agera snabbt och med skärpa.

Vi hjälper er

Vi förstår att tidsbrist eller brist på kunskap kan vara hinder på vägen till digital framgång. Därför erbjuder vi en omfattande webbanalyservice som tar hand om allt.

Vi säkerställer att du alltid är välinformerad och har en tydlig bild av din webbplats prestanda över tid. Med vårt engagemang att leverera insikter och skapa mätbara resultat är vi din partner för att maximera digitala potential.

Looker Studio Rapport

Vi kompletterar vårt fokus på analys och insikter med den kraftfulla Looker Studio-rapporten, noggrant skräddarsydd för att passa dina unika behov. Den här rapporten ger dig en djupgående förståelse för din webbplats prestation, inklusive webbanalys, Google Ads, Sökordspositionering och Sociala medier. Med Looker Studio-rapporten får du verktygen som krävs för att överträffa dina digitala mål.

Trots den omfattande datan är vår Looker Studio-rapport utformad för att vara enkel, överskådlig och lättförståelig. Men även med vyer för de med mer avancerade kunskaper. Du behöver inte vara en datavetenskapsexpert för att förstå och dra nytta av de insikter den erbjuder. Vi har gjort komplex data enkel att tolka.

Rapporter i anpassade nivåer och möjlighet till skräddarsydda insikter

Våra Looker Studio-rapporter är inte en ”one-size-fits-all” lösning. Vi förstår att varje webbplats är unik och har olika specifika behov, KPIer (Key Performance Indicators) och mål. Därför erbjuder vi flera nivåer av Looker Studio-rapporter och möjlighet till att anpassa och skräddarsy vyer. Allt från små webbsidor till stora e-handelsplattformar.

Vårt mål är att se till att du får de insikter du behöver, oavsett storleken på din webbplats. På så vis fatta informerade beslut och optimera webbplatsens prestation på bästa möjliga sätt. Med Looker Studio har du alltid rätt verktyg för att nå framgång online.

Enklare KPI-uppföljning med allt på samma ställe

Vi har noggrant valt de mest relevanta KPI:erna (Key Performance Indicators) i våra rapporter för att tydligt rikta fokus på de centrala aspekterna i din dagliga statistikhantering. På så sätt blir det enklare och mer effektivt att koncentrera sig på det som verkligen spelar roll för ditt dagliga arbete.

Vi vet också att en webbplats prestation inte kan mätas fristående från andra faktorer. Därför har vi integrerat data från flera olika datakällor. Detta ger dig en 360-graders vy över webbplatsen prestation, inklusive hur dina annonser fungerar och hur sökmotorer uppfattar din webbplats (SEO).

Google analytics 4

Navigera i djungeln av data med Google Analytics 4 – ett verktyg som ibland kan vara överväldigande för nybörjare. Därför skapade vi Looker Studio-rapporten för att göra det enkelt att integrera och tolka din webbplatsanalys. Få en djupare förståelse för användarbeteenden och konverteringsmönster, allt samlat på ett och samma ställe för din bekvämlighet.

Händelsespårning

Optimera användarupplevelsen på din webbplats genom att spåra och analysera användarinteraktioner. Vårt team har integrerat händelsespårning i Looker Studio-rapporten för att erbjuda dig en tydlig bild av hur besökare agerar på din webbplats. Detta hjälper dig att identifiera förbättringsmöjligheter och fatta informerade beslut om webbplatsens utveckling.

Google Ads

Google Ads är en kraftfull annonseringsplattform, men det kräver expertis att utnyttja den fullt ut. Vi har inkluderat integrering med Google Ads i Looker Studio-rapporten så att du kan övervaka och optimera dina annonser på ett enkelt sätt. Få insikter om kampanjernas prestanda och kostnader för att maximera din synlighet och konverteringsfrekvens.

Search Console

Förbättra din webbplats synlighet i sökresultaten genom att integrera Search Console i Looker Studio-rapporten. Få en tydlig överblick över de sökord som driver trafik till din webbplats och identifiera eventuella tekniska problem som påverkar din SEO-prestanda. Vi gör det enkelt att övervaka och optimera din närvaro i sökmotorerna.

Sociala medier

Analysera trafik från olika sociala plattformar och optimera din strategi för att engagera din målgrupp på bästa möjliga sätt, allt inom samma rapport som ger dig en helhetsbild av din digitala närvaro.

Vid analysen gör vi:

  • Grundanalys: utifrån Looker Studio-rapporten så ser vi hur trafiken, annonsering och sajtens sökords trender går.
  • Rapportering: Vi sammanfattar en rapport om insikter och eventuella åtgärder som vi ser kan förbättra er SEO.
  • Möte – Varje kvartal eller halvår går vi tillsammans igenom rapporten och diskuterar vad nästa steg i arbetet blir.
  • On-page SEO (tillval): Vi ser över utvalda sidor, vad som skulle kunna förbättras, textmässigt eller användarvänligheten.
  • Djupgående sökordsanalys (tillval) – Detta kan vara en nulägesanalys av era sökord eller där man väljer en kategori för att hitta nya sökord samt ta reda på vilka sökord man ska arbeta mot.

Vid mötet kan vi komma överens om ytterligare delar att fördjupa oss i och vi hjälper er att implementera idéerna med hjälp av vår Copywriter som skriver om eller lägger till texter på de utvalda sidorna – för att försöka få högre rankning.

Kontakta oss idag. Låt oss skapa insikter, optimera din webbplats prestanda och ta din verksamhet till nya höjder.