Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
ikon

Digital Marknadsföring

Digital marknadsföring har blivit en allt viktigare del av företagens marknadsföringsstrategier. Vill du komma igång eller förbättra den digitala marknadsföring du har idag? Vi på Tankbar har stort kunnande och tillgång till flera av de bästa analysverktygen.

Öka din synlighet och nå ut till din målgrupp

Genom att använda digitala kanaler som sökmotorer, sociala medier och annonsplattformar kan du nå ut till din målgrupp på ett kostnadseffektivt och målinriktat sätt.

På Tankbar har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag att förbättra sin digitala marknadsföring. Vi erbjuder en rad olika tjänster som kan hjälpa dig att öka din synlighet och nå ut till din målgrupp.

Vad vi kan hjälpa till med

Sökmotoroptimering – SEO

Vi hjälper dig att optimera din webbplats för sökmotorer så att den rankas högre i sökresultaten. Detta ökar din synlighet och gör det enklare för potentiella kunder att hitta dig på nätet.


Sociala medier

Vi hjälper dig att utveckla en strategi för sociala medier som passar din verksamhet. Vi tar fram innehåll som engagerar din målgrupp och hjälper dig att marknadsföra det på sociala medier. Vi ser också till att du följer de senaste trenderna och algoritmerna så att du alltid är uppdaterad.


Google Ads – SEM

Vi hjälper dig att sätta upp och optimera dina Google Ads-kampanjer. Vi ser till att du når ut till din målgrupp på rätt plats och vid rätt tillfälle. Genom att använda olika annonstyper, målgruppssegmentering och sökordsanalys kan vi maximera din annonsbudget och ge dig bästa möjliga resultat.


GA4 och Spårning

För att mäta och förbättra din digitala marknadsföring är det viktigt att ha rätt verktyg för spårning och analys. På Tankbar kan vi hjälpa dig att implementera verktyg som Google Analytics 4 (GA4) och andra spårningsverktyg på din webbplats.


Webbanalys och Looker Studio

För er som inte är lika vana att analysera er data så kan vi också hjälpa dig att analysera och ge dig insikter för att förbättra dina kampanjer och din webbplatsprestanda. Vi erbjuder även snygga, lättöverskådliga och specialanpassade rapporter över just er trafik där ni, tillsammans med oss, kan skapa insikter för att öka er digitala närvaro och effektivitet.

Vi kan även hjälpa till med

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är en underskattad kanal, men här kan du nå ut till dina mest engagerade kunder. Genom att tillhandahålla intressant och relevant innehåll hålls dina prenumeranter uppdaterade om de senaste produkterna, erbjudanden och nyheter. Du kan också använda nyhetsbrev för att bygga upp din relation med dina kunder genom att ge dem exklusiv information eller rabatter som inte är tillgängliga för allmänheten. Vi hjälper gärna till att producera innehåll eller enbart hantera distributionen av dina nyhetsbrev. Vi har erfarenhet av att skapa engagerande nyhetsbrev för en mängd olika branscher och målgrupper. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov och mål.

Innehållshantering

Vi kan hjälpa dig med att lägga upp ditt innehåll, att sidornas layout ser bra ut och att bilderna är optimerade för webben. Vi ser även till att länkar sätts korrekt, och att Slugg (URL-strukturen) är optimerad för både användarvänlighet och sökmotorer. Vid behov, sätter vi också upp redirects för att undvika 404-fel. Med vår hjälp kan du vara säker på att din webbplats alltid är uppdaterad och fungerar optimalt.
Läs mer om Innehållshantering

Contentstrategi

Vet du inte var du behöver synas, vi hjälper dig att ta fram en contentstrategi utifrån era behov och önskemål. En väl utformad contentstrategi kan hjälpa företag och organisationer att nå ut till sin målgrupp på ett effektivt sätt genom att identifiera lämpliga kanaler och budskap, och optimera marknadsföringsinsatserna för att nå önskade resultat. Läs mer om contentstrategi

Innehållsmarknadsföring

Innehållsmarknadsföring är en viktig del av att bygga en stark närvaro på nätet och engagera din målgrupp. Hos oss på Tankbar kan vi hjälpa dig att skapa allt från copy, foto, illustrationer, video och rörligt material, så att du kan nå ut till dina kunder på ett effektivt sätt.
Läs mer om content

Varför är digital marknadsföring så viktigt?

Digital marknadsföring har många fördelar jämfört med traditionell marknadsföring. En av de största fördelarna är att det går att mäta resultatet. Med digitala verktyg kan du se hur många personer som har sett din annons, klickat på den och genomfört en önskad handling, till exempel köpt en produkt eller lämnat sina kontaktuppgifter. Detta ger dig en möjlighet att testa och justera din marknadsföring för att få bästa möjliga resultat.

En annan fördel med digital marknadsföring är att du kan rikta dig mot en exakt målgrupp. Genom att använda sökordsmarknadsföring och sociala medier kan du visa dina annonser bara för personer som söker efter eller är intresserade av just dina produkter eller tjänster. Detta gör din marknadsföring mer effektiv och minskar risken för att du slösar pengar på att visa annonser för personer som inte är intresserade.

Är Tankbar rätt byrå för att hjälpa er med digital marknadsföring?

Tankbar är byrån för företag som söker en pålitlig och erfaren partner inom digital marknadsföring. Vi har en djup förståelse för hela kundresan och erbjuder en fullservice-lösning som täcker alla aspekter av digital marknadsföring.

Vi är specialister på att leverera resultat genom att skapa engagerande och sökmotoroptimerade webbplatser, effektiva sociala mediekampanjer, träffsäkra Google-annonser och attraktiva nyhetsbrev. Vårt passionerade team av experter brinner för webben och är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom digital marknadsföring.

Vi tror på nära och långsiktiga samarbeten med våra kunder och arbetar hårt för att uppnå deras mål och önskemål. Med Tankbar som din digitala marknadsföringspartner kan du känna dig trygg i att din verksamhet är i goda händer och att du får bästa möjliga resultat.

Digital marknadsföring

Vill du ha hjälp med digital marknadsföring? Kontakta oss.