Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
ikon

Design, UI/UX

Design är en mångfacetterad disciplin som är oumbärlig i den digitala världen. Den kombinerar konstnärlighet med teknik och användarvänlighet. Det första viktiga intrycket ska vara såväl tilltalande som funktionellt. Vårt designteam har alltid UX och UI med sig – från första penseldrag till färdig design.

Hitta den rätta balansen

Att hitta den rätta balansen mellan utryck, identitet, användarvänlighet, sökmotoroptimering och konverterande element är idag den stora utmaningen. För när vi påbörjar ett designarbete för en ny eller befintlig webbplats behöver vi tänka in alla de delarna. Det ställer krav men det ger oss också utmaningar, olika utmaningar för varje projekt och det tycker vi är roligt!

Även innehållet blir en alltmer viktig del i designen. Dina filmer och bilder kan vara avgörande för ett första intryck.

Vad vi kan hjälpa till med

Webbdesign

Webbdesign, gränssnittdesign, User Interface. Kärt barn har många namn, men tillslut bottnar det i design för webben. Kraven för webbdesign skruvas stundtals från månad till månad. Användarvänlighet, enheter, tillgänglighet, målgrupper, kundresor. Hos oss på Tankbar finns den samlade erfarenheten så du och din verksamhet prickar rätt.


Varumärkesidentitet

Varumärkesidentitet är företagets visuella, verbala och känslomässiga personlighet gentemot sina kunder och intressenter. Det handlar om att skapa och kommunicera en tydlig och konsekvent bild av företaget som gör det igenkännbart och differentierat från sina konkurrenter.


Design

Vill du förvandla din visuella identitet? Kontakta oss.