Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Innehållshantering

Äntligen är det dags att fylla skalet med innehåll. Det innebär mer än att bara lägga in text, bilder och publicera. Det handlar om att säkerställa att varje detalj är noggrant hanterad för att ge en överlägsen användarupplevelse. Har vi rätt copy? Är bilderna tillräckligt bra? Är texterna optimerade för sökmotorerna? Ser det bra ut?

Ditt webbplatsinnehåll, hanteras smidigt av oss

För att hantera en webbplats på ett professionellt sätt krävs inte bara teknisk kompetens, utan även en djup förståelse för den komplexa strukturen bakom kulisserna. Att skapa en attraktiv layout på dina sidor, knyta samman alla delar, skapa en bra internlänkstruktur och utforma en effektiv innehållsstrategi gör sig inte av sig själv.

Med vår hjälp kan du vara säker på att din webbplats är uppdaterad och fungerar optimalt.

Webbadministration

Vår målsättning är att göra din webbplatshantering smidig och effektiv. Vi erbjuder en rad tjänster som tar bördan från dina axlar och hjälper till att säkerställa att din webbplats alltid är i toppform.

Här är vad vi kan hjälpa till med:

  • Skapa copy: Vi hjälper dig att ta fram copy till ditt innehåll. Vi ser till att knappar och formulär har tydlig information. Allt för att användaren intuitivt vet exakt hur den tar sig vidare.
  • Lägga in innehåll: Vi tar hand om uppladdningen av innehåll på din webbplats på ett enkelt och effektivt sätt.
  • Bildoptimerar: Bilder är avgörande för en attraktiv webbplats. Vi optimerar dina bilder för snabb laddning och hög kvalitet.
  • Layout: Skapandet av en webbsida handlar inte enbart om att ladda upp texter och bilder. Det kräver också en strategisk touch för en enhetlig och tilltalande visuell upplevelse på både desktop och mobil.
  • 404-sidor och redirect: För att undvika besökare som går vilse på grund av 404-fel (sidan hittades inte), sätter vi upp omstyrningar (redirects) för att säkerställa att besökare alltid hittar rätt information.

Innehållshantering

Behöver du hjälp att hantera innehållet på er webbplats? Kontakta oss.