Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
ikon

Content

Du har bara några få sekunder på dig att fånga dina besökare. Med välproducerat innehåll ökar dina chanser. Våra kunders behov av nytt innehåll varierar. Oavsett vad du efterfrågar, kan du känna dig trygg när Tankbar hjälper till med innehållet. Vi har stort kunnande när det gäller copy, foto, video, illustration och ljud.

Helhetslösning

Vill du ha hjälp med vissa bitar eller en helhetslösning? Du kanske har behov av total översyn av bilder och texter och tycker att det vore smidigt med en nyckelfärdig sajt där vi lagt in allt innehåll. För någon annan så tittar vi bara över textmaterialet för att komma med tips och idéer hur stycken och rubriker ska skrivas för att passa för webben och sökmotoroptimeringen. Behoven är olika från uppdrag till uppdrag. Vi hjälper dig gärna att leverera exakt det du behöver.

Foto och film

Det är en stor fördel att erbjuda foto inhouse. Efterfrågan är stor och att se över sin bildbank är något alla borde göra. Nyttan är stor såväl på webbplatsen, i nyhetsbrev och på sociala medier. Vi erbjuder många olika typer av fototjänster, här är några exempel:

Video har under de senaste åren varit det mest eftertraktade mediet att producera. Ny teknik har gjort produktionen mer kostnadseffektiv även om en bra idé och ett noggrant genomförande kräver planering och duktiga fotografer. Vi på Tankbar producerar mycket video åt våra kunder. Det kan även handla om rörliga animationer och instruktionsfilmer. Foto och film med drönare är också något som efterfrågas med effektfullt resultat.

Contentstrategi

En contentstrategi är ett styrdokument med riktlinjer för hur just ditt företag skapar, publicerar och hanterar innehåll enhetligt och effektivt.

Strategin innehåller bland annat mål och målgrupper, innehållstyper, innehållskalender, nyckelbudskap och tonalitet, sökoptimering, mätning och utvärdering, budget och resurser samt krishantering.

Linda arbetar Tankbar Digitalbyrå, Webbyrå

Copy och språkgranskning

Även i en digital värld där rörligt dominerar är det skrivna ordet betydelsefullt för framgångsrik kommunikation. För Google är textbaserat content avgörande för Onpage-optimeringen. Att skriva webbcopy är en konst i sig. 

Innehållshantering

Äntligen är det dags att fylla skalet med innehåll. Det innebär mer än att bara lägga in text, bilder och publicera. Det handlar om att säkerställa att varje detalj är noggrant hanterad för att ge en njutbar användarupplevelse. Har vi rätt copy? Är bilderna tillräckligt bra? Är texterna optimerade för sökmotorerna? Ser det bra ut?

Content

Optimera ditt innehåll. Kontakta oss för att diskutera contenthantering.