Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
ikon

Analys & strategi

Att analysera dagsläget och ha en klar målbild ger tydlighet för alla inblandade. Hur vi når dit finns i strategin. En digital strategi innehåller flera olika steg med analys av behov, syfte och åtgärder. Låt oss berätta vad vi menar.

Börja ditt webbprojekt rätt

Innan vi dyker ner i skapandet av din webbplats eller applikation, sätter vi tonen med en djupgående analys och strategi. Det handlar om att förstå nuläget och att ha en tydlig målbild för alla inblandade. Genom strategin utstakas vägen att nå de digitala målen.

Detta kan vi hjälpa dig med

Behovsanalys

För att öka vår möjlighet att ge dig bästa service och önskvärt resultat skickar vi ut en enkät till dig och ditt företag innan vi sätter igång. Den ger oss information om hur det ser ut idag och vart ni är på väg. Ju mer bakgrundsinformation vi får desto träffsäkrare kan vi bli redan från start.


SEO- och sökordsanalys

Vi undviker att gissa oss fram till beslut. Med hjälp av de utbildade SEO-proffs vi har här på Tankbar tar vi fram rätt underlag inför arbetet med att bygga din webbplats eller applikation. Det handlar bland annat om sökbeteenden, målgrupper, efterfrågan och konverteringspunkter.


UX-research

Användarupplevelseforskning handlar om att göra upplevelsen för användaren så smidig som möjligt. Att förstå och förbättra.

Det kan innebära att ta fram personas och användarscenarion, användbarhetstestning, intervjuer, enkäter, användarobservationer, A/B-testning, eyetracking och analys av användardata till exempel.

Wordpress logo

WordPress

WordPress är världens mest populära publiceringssystem för att skapa och hantera webbplatser. Idag kan vi bygga en wordpresslösning nästan hur avancerad som helst.

Om WordPress
Google Ads

Google Ads

Varför annonsera på Google? Vi vet alla att när vi vill ha svar, hitta de bästa erbjudandena eller upptäcka nya äventyr, då är Google vår…

Om Google Ads
Rasmus HighTech Tankbar Digitalbyrå, Webbyrå

Service- och supportavtal

Fördelarna att arbeta med Open Source-plattformar som WordPress är otroligt många. I dag använder över 40% av världens webbplatser WordPress. Nackdelen med att använda världens största publiceringssystem är att säkerhetshålen upptäcks av hackare om man inte är försiktig.

Om Service- och supportavtal