Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Pionjärer inom digital
närvaro och marknadsföring

1996 var vi en av Sveriges första webbyråer. Idag är vi en heltäckande digitalbyrå med svårslagen erfarenhet.

Marknader och uppdragsgivare

Tankbars huvudmarknad är i Stockholm och Nyköping, men vi har även kunder spridda över hela Sverige och i övriga nordiska länder. På kundlistan finns allt från mindre och mellanstora företag till stora organisationer och börsnoterade bolag med verksamhet på en internationell marknad. Tankbar värnar om långa kundrelationer. Byrån har till exempel arbetat med Svenska Möten, som är en av Sveriges ledande aktörer inom konferens- och mötesbranschen, sedan 1996 då byrån grundades.

Vårt samhällsansvar

Företagets samhällsansvar (CSR, Corporate Social Responsibility) är en viktig fråga för oss på Tankbar. Hur påverkar vi samhället ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv?

Ekonomiskt ansvarstagande

I första hand handlar det så klart om att Tankbar ska vara lönsamt. Om vi inte är lönsamma är det inte långsiktigt och vi kan inte bidra till ett förbättrat samhälle. Vi har varit verksamma sedan 1996 och har högsta kreditvärdighet (AAA). I andra hand handlar det om affärsetik – såväl internt inom Tankbar som externt beroende på vilka leverantörer vi väljer.

Hos Tankbar har vi höga krav på arbetsmiljö – vi vill ha friska glada medarbetare som håller länge, det tjänar både vi och samhället på.

Vi arbetar med underleverantörer med bra villkor för såväl deras medarbetare som produkten de säljer.

Socialt ansvarstagande

Internt handlar det om att våra medarbetare har en bra arbetsmiljö, både rent  fysiskt och ur ett psykologiskt perspektiv. Att vi har en hälsosam balans mellan åldrar, kön, etnicitet och religion på arbetsplatsen.

Det externa sociala ansvaret innefattar att olika kundgrupper inte ska diskrimineras, att anställa ur grupper som diskrimineras på arbetsmarknaden eller som har svårt att få jobb.

Istället för att köpa julklappar skänker vi pengar till Rädda barnen.

Miljömässigt ansvarstagande

Tankbar har ett starkt digitalt fokus. I detta finns stor potential både för oss och våra kunder. Vi talar oss varma för digital marknadsföring och inte traditionella trycksaker, vilka påverkar miljön och förbrukar resurser genom tryck, distribution och transporter.

Tankbar vill utföra ett långsiktigt hållbart miljöarbete, både internt och externt. Vi vill använda naturresurser på ett så effektivt och hållbart sätt som möjligt.

Vi satsar på miljövänliga produkter och återvinner så långt det är möjligt. Ta elbilen när du besöker oss, så bjuder vi på en laddning under mötestiden.

Tjänster och verktyg vi gillar

Slack

Monday

Google Workspace

Figma

Docker

Tailwind

React.js

Bitbucket

PHPStorm

Sentry

Looker Studio

Hotjar

Medarbetare med ett spektrum av kompetenser

Våra erfarna medarbetare har tillsammans ett stort kunnande, både på bredden och djupet. Bland kompetenserna märks allt från affärsutvecklare, webbutvecklare och art director till fotograf, social media manager och SEO/SEM-specialist. Byrån erbjuder ett 360-perspektiv av tjänster och resurser. Du kan få hjälp med allt inom digital marknadsföring eller vissa valda delar.

Inför ett projekt, litet som stort, behöver det team som sätts samman på Tankbar lära känna ditt företag, er bransch och veta vad ni ser framför er. Det är annars lätt hänt att bollen skjuts över mål eller för den delen under mål.

Att vi tillsammans har samma bild av vad som ska göras och vad som är möjligt inom den budget vi har att röra oss med är otroligt viktigt för ett lyckat resultat.

Det kan låta banalt men i en digital värld är det lätt att se fräsiga funktioner framför affärsnytta. Vårt ansvar, i synnerhet i början av ett samarbete, är att komma med professionella argument och goda råd så att vi tillsammans kan ta rätt beslut.

För att nå bra resultat och få samma tydliga målbild så har vi på Tankbar ett genomtänkt arbetssätt som vi konsekvent tillämpar.

Tjänster

Vi erbjuder helheten, från strategi och design till utveckling. Som kund når du ut mer effektivt och kan göra fler affärer.

Mer om våra tjänster
ikon

Analys & strategi

ikon

Design, UI/UX

ikon

Webbutveckling

ikon

Content

ikon

Digital marknadsföring

ikon

Drift & support