– med möjlighet att skräddarsy efter dina specifika behov

I dagens digitala samhälle är din webbplats mer än bara en plats på internet. Webbplatsen är ditt digitala skyltfönster, tillgängligt dygnet runt och ditt främsta verktyg för att nå nya potentiella kunder samt kommunicera med befintliga kunder. För att verkligen dominera den digitala arenan och få ut det mesta av sajten behöver du ha kontroll över din webbplats prestation. Det är här vår Looker Studio-rapport kommer in i bilden. 

Enkelhet och klarhet i er webbanalys

Att förstå hur din webbplats presterar är nyckeln till att förbättra dess effektivitet och därmed öka din synlighet och försäljning. Med Looker Studio-rapporten får du tillgång till en guldgruva av data som ger dig klarhet i er webbanalys. Trots den omfattande datan är vår Looker Studio-rapport utformad för att vara enkel, överskådlig och lättförståelig, med möjlighet att skräddarsy efter dina specifika behov.

Enklare KPI-uppföljning

Vi förstår vikten av att ha all relevant data samlad på ett ställe för att underlätta din dagliga hantering av nyckeltal (KPI:er). Därför har vi noggrant valt de mest relevanta KPI:erna i våra rapporter för att fokusera på de centrala aspekterna av din statistik. Genom att erbjuda denna överblick blir det både enklare och mer effektivt att fokusera på det som verkligen är viktigt för din dagliga verksamhet.

Ger dig en helhetssyn

Vi har valt att integrera data från flera olika källor för att ge dig en komplett bild av din webbplatsprestation. Med data från Google Analytics 4 (GA4), Google Ads, Search Console och möjligheten att integrera sociala medier i vår Looker Studio-rapport får du en 360-graders vy över hur din webbplats presterar. Detta inkluderar inte bara hur dina annonser fungerar, utan även hur sökmotorer uppfattar din webbplats (SEO), vilket ger dig en mer heltäckande förståelse för din digitala närvaro.

Skräddarsydda insikter anpassade efter era behov

Vi förstår att varje webbplats är unik med sina egna mål och nyckeltal för prestanda. Därför tillhandahåller vi ett brett utbud av Looker Studio-vyer på olika nivåer för att möta dessa unika krav, med möjlighet att skräddarsy vyerna. Oavsett om din webbplats är liten eller stor, så strävar vi efter att ge dig de mest relevanta insikterna för att du ska kunna fatta välgrundade beslut och optimera prestandan hos din webbplats på bästa möjliga sätt. Med våra skräddarsydda lösningar har du rätt verktyg för att uppnå framgång online.

Vikten av datadrivna beslut

Datadrivna beslut är avgörande för att säkerställa långsiktig framgång och hållbarhet för företag i dagens digitala ekonomi. Att ignorera data och förlita sig enbart på intuition eller erfarenhet kan vara förödande i en värld där konkurrensen är stenhård och förändringarna sker i rasande fart.

Oavsett om du är ute efter att förbättra din sökmotoroptimering, öka din konverteringsfrekvens eller optimera din marknadsföringsbudget, ger vår Looker Studio-rapport dig de insikter du behöver för att agera snabbt och smart.

Behöver du hjälp att analysera din data? Vi finns här för dig!

Vi förstår att tidsbrist eller brist på kunskap kan vara utmanande. Därför erbjuder vi en kontinuerlig webbanalyservice som tar hand om allt åt dig. Med vårt team vid rodret kan du vara säker på att du alltid är uppdaterad och har en klar bild av din webbplats prestanda över tid.

Genom Tankbars kompetens får du inte bara en smidig väg till digital framgång, utan även en pålitlig partner som hjälper dig att omvandla insikter baserad på din statistik till handlingsbara åtgärder. Låt oss ta hand om analysen så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Varför vänta?

Om du vill lyfta din webbplats och ditt företag till nästa nivå, tveka inte att kontakta oss på Tankbar. Vi är redo att hjälpa dig, oavsett om du behöver en enkel rapport eller en omfattande analys. Tillsammans kan vi skapa en online-närvaro som är både framgångsrik och lönsam.

Vill du veta mer om Looker Studio och hur vi kan optimera din webbanalys?

Om du är nyfiken på att ta reda på mer, besök vår sida om Analys och Looker Studio. Där hittar du detaljerad information om våra tjänster och hur de kan skräddarsys för att passa just dina behov och mål. Ta steget mot en mer framgångsrik digital närvaro.

Låt oss skapa insikter, optimera din webbplats prestanda och ta din verksamhet till nya höjder!

Kontakta oss idag!