Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sånga hotell & konferens

Sånga säby
Upplevelser för alla sinnen i en miljö som kombinerar landets lugn med stadens bekvämligheter. Unika mötesplatser, matupplevelser långt utöver det vanliga, och allt i harmoni med naturen.

Bakgrund

När projektet drog igång var Sånga-Säby stängt. Den första uppgiften var att utvärdera olika alternativ för att föra den anrika platsen in i framtiden. Calle Glaumann har tidigare som ägare och vd utvecklat och drivit Fagerudd konferens AB. Calle har haft ett flertal positioner inom medlemsorganisationen Svenska Möten, där han varit delaktig i ett framgångsrikt förändringsarbete. Nu ser han fram emot att, tillsammans med LRF och Bygruppens styrelse, sätta planen för Sånga-Säbys framtida inriktning. “De gröna näringarna är framtiden. Se bara på intresset för ekologisk mat, lokala råvaror och det moderna lantlivet – människor vill vara en del av en hållbar framtid. Och det kan vi erbjuda!”

Behov och önskemål

Visionen är att utveckla Sånga-Säby till en självklar destination för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar. Önskemålet var att utveckla en modern och attraktiv webbplats anpassad efter målgruppen.

Projektstart

Kunden har fyllt i behovsanalys, försett oss med SEO-underlag samt grafisk profil. Vi har i nära samarbete med kunden samt kompisarna på Frank Agency, Moi Moi och Palt Sthlm, levererat en helhetslösning kring deras nya webbplats.

Vad hade kunden för effektmål?

Målet är att skapa en modern och attraktiv webbplats. En webbplats som förmedlar känslan som finns på Sånga-Säby. Besökaren ska bli så sugen till ett besök och den skickar en förfrågan eller gör ett direkt köp. Webbplatsen ska vara en förlängning av anläggningen med en välkomnande ton och hög servicenivå. All information en besökare letar efter ska finnas lättillgänglig.

UX research

Med hjälp av våra kompisar på Frank Agency fick vi tillgång till tidigare data och insikter. Webbplatsen har testats av kund samt de övriga inblandade leverantörerna i projektet. Den nya webbplatsen har utvecklats efter best practice gällande tillgänglighet. Vidare har Google Core Web Vitals varit en viktig faktor att ta hänsyn till i utvecklingsarbetet.

UX/UI desig

Tankbar har tagit fram en sajtstruktur och UI/UX baserat på SEO-analys samt ny grafisk profil.

Den nya grafiska profilen är framtagen baserat på Sångas kärnvärden och närhet till skogen, jorden, vattnet och djuren.

”Idag vill många komma ut i naturen, känna lugnet och få naturupplevelser – utan att göra avkall på bekvämligheten, säger Calle Glaumann, och Sånga-Säby är en perfekt plats för det. Dessutom har vi en rik historia och en engagerad ägare i LRF, som vet att hållbarhet och lönsamhet går hand i hand.”

Content & Utveckling

Reklambyrån Moi Moi har ansvarat för val av bilder baserat på känslan man vill förmedla. Kunden har med hjälp av copywritern Henry Stenberg ansvarat för all text på sajten. Frank Agency har haft huvudansvar för SEO-underlag och anpassningar.

WordPress

Sajten är baserad på WordPress. Målsättningen var att skapa en digital förlängning av Sånga-Säby. En snabb och användarvänlig sajt. I den bakomliggande administrationen har flexibilitet varit ett ledord. Det ska vara enkelt för webbredaktörerna att kombinera olika typer av innehåll och funktioner på undersidorna.

Löpande Arbete

Vi har använd en egen produktionskanal i Slack, delat filer via Google Drive, projekthantering i Monday och tidrapportering i Harvest. Alla möten har varit på distans via Google Meet eller Teams.

Utbildning

Tankbar har haft utbildning med deras webbredaktörer.

Hur jobbar vi vidare tillsammans långsiktigt?

Sånga har tecknat ett service- och supportavtal med timbank där vi även ansvarar för sajtens drift och förvaltning.

Vad kunden säger

"Ett stort TACK till alla er som har lagt ner så mycket tid, själ och hjärta på att få till den snyggaste hemsidan!! Och det inom en så snäv tidsram. Vi har ett supersnyggt och krispigt format, fantastiskt bildmanér och texter som smälter i munnen. Var stolta och känn min varma kram till er alla."

Sånga säby Amelie Lagerqvist
Amelie Lagerqvist Försäljning- och marknadschef