Redo att växa

Låt oss diskutera ditt
nästa projekt

*” anger obligatoriska fält

Hur vill du bli kontaktad?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Digitala lösningar, fulla av energi

Våra erfarna medarbetare har tillsammans en svårslagen erfarenhet och kunnande. För oss är digital marknadsföring mycket mer än ett jobb.

Kila Möbler inkastare Kila Möbler

Komplex e-handel inom segmentet trädgårdsmöbler och sängar

Familjeföretaget Kila Möbler utanför Nyköping har varit en uppdragsgivare hos Tankbar i många år. Med deras stora varuhus och professionella lager i ryggen har vi genom åren haft ansvaret att utveckla, förfina och optimera e-handeln. Senast ut var en större remake av produktsidorna och alla köpflöden. Ett kundfokuserat UX-arbete la grunden för ett nytt gränssnitt och kundresa.

Se case
Nöjesresor.se Nöjesresor

En av nordens ledande researrangörer inom evenemangspaketering

Tankbar har arbetat med Nöjesresor sedan 2017 och det har under åren utvecklats till ett av våra närmaste och roligaste samarbeten. Nöjesresor.se är idag en av nordens ledande researrangörer inom evenemangspaketering.

Se case
Digitala Nyköping grafisk profil Digitala Nyköping

Handla lokalt digitalt

Målet med Digitala Nyköping var att skapa fler möjligheter att handla från lokala butiker online. En digital torghandel öppen dygnet runt som samtidigt fungerar som ett digitalt skyltfönster som främjar fysiska besök i butikerna.

Se case
Artkampen mobil app Sportfiskarna / Artkampen

Sveriges coolaste fisketävling Artkampen är tillbaka!

Utmana dig själv och dina kompisar. I år har vi fyllt Artkampen med en massa roliga prestationer. Klarar du dem så väntar coola belöningar som du sen stolt kan visa upp! Dessutom, alla som registrerar sin första fångst får en gratis glass skickad till sig på SMS.

Se case
Svenska möten webbdesign Svenska Möten

Svenska Möten

Svenska Möten är en organisation som ägs av Sveriges 140 främsta konferens- och mötesanläggningar. De guidar, vägleder och bokar möten åt hela Sveriges näringsliv och en gedigen lista av stora ramavtal. De är idag den ledande mötesexperten på marknaden. Vi på Tankbar har varit leverantör av webb och digitala tjänster sedan starten 1996. Vår äldsta kund.

Se case
Anonyma Alkoholister AA Anonyma Alkoholister

Tillgänglighet i fokus

AA Sverige är en ideel förening som är en del av internationella Alcoholics Anonymous. AA har med sin rikstäckande närvaro över 450 grupper utspridda över hela landet dit du kan vända dig om du har alkoholproblem.

Se case
Sveriges Annonsörer Case Sveriges Annonsörer

Förenkla, förädla och modernisera så att det passade målgruppen

Sveriges Annonsörer är en intresseorganisation för alla företag i Sverige som arbetar med marknadsföring i smått och stort. De arbetar för en sund, ansvarsfull och hållbar marknadsföring och för att alla annonsörer ska få bästa möjliga effekt av sina investeringar.

Se case
Sörmlandsleden Grafiska element Sörmlandsleden

Ideell förening som sköter och utvecklar ca 100 mil natur- och kulturvandringsled

Målsättningen är att ge människor möjlighet till lättillgängliga och unika naturupplevelser. Cirka 200 av Föreningen Sörmlandsledens medlemmar arbetar aktivt och ideellt med att hålla leden öppen och i bra skick för att alla ska kunna vandra i vår vackra natur.

Se case
Sånga säby Sånga hotell & konferens

UI/UX design baserat på SEO-analys samt ny grafisk profil

Upplevelser för alla sinnen i en miljö som kombinerar landets lugn med stadens bekvämligheter. Unika mötesplatser, matupplevelser långt utöver det vanliga, och allt i harmoni med naturen.

Se case
Freys hotell och Lilla rådmannen mobil Freys Hotel

Hotellcharm mitt i Stockholm city – Två uppdrag i ett

Nya sajter till två hotell mitt i Stockholms innerstad. Så löd uppdraget när Tankbar förnyade Freys Hotels och Lilla Rådmannens sajter i tätt samarbete med hotellen. Projektet blev effektivt, roligt och fartfyllt.

Se case