Gnistrande snö, härliga middagar och fantastisk skidåkning. Så här en vecka efter vår senaste konferens, på Vemdalsskalet, har vi hämtat oss och börjar landa våra givande diskussioner i verkligheten. Med oförglömliga upplevelser i bakfickan spanar vi på Tankbar framåt som det grymma team vi är.

Eftersom vi är så fantastiskt givmilda, tänkte vi dela med oss av ett antal tips till er som tänker göra en liknande konferens:

– Utnyttja tiden i bilen till konferens. Sex timmars bilresa för tolv personer – effektiv tid – ger totalt 72 timmars hjärnaktivitet. Ish. Vi knäckte ett antal sköna lösningar som vi sedan fångade upp i samband med första kvällens middag.
– Är ni på en Skistar-destination: Samla åkstatistik med Skistar-appen och tävla mot varandra. Håll dock ögonen på om någon kollega plötsligt inte hänger med på after ski eller åker ensam i backarna – han kan vara på god väg att samla poäng för att knäcka alla andra (i hemlighet!).
– Se upp för vinden. Vid en viss vindstyrka kan liftar stängas och kollegor riskerar att inte nå resten av gänget i toppstugan. Och då kan det bli så att en stackars köttbullstallrik måste skänkas till andra hungriga skidåkare. Just sayin’.
– Om ni har planer på att slita av ett korsband, ett ledband och sabba två menisker – gör inte det. Och skippa gärna hjärnskakningar och brutna revben också. Och för allt i världen: Gå inte till läkarstationen med alla skador samtidigt, iklädda jackor med bolagets branding. Just det där sistnämnda gjorde vi faktiskt inte.
– Om ni missar sista liften hem, för att ni har satsat för hårt på att slå kollegorna i åkstatistiken, vinka för all del till er en skoter. Ni vill ju inte missa sista kvällen med gänget.
– Sist men inte minst: Låt det som händer i toppstugorna, stanna i toppstugorna. Samma sak gäller det som sker i bastun, stugan, liften och, eh, överallt.

Några glimtar från vår resa, för den som är nyfiken:

Härligt gäng på fjället.

Skön stämning i blåsten!

När liften stannade, vågade sig renarna fram på fjället.

Karin och Thomas laddar för ett av många åk.

Isaksson och Rasmus vilar i stugan. Det kanske inte blev så många skidmeter för dem, men de hade gott om andra aktiviteter för sig.

VD-Philip var i sitt esse under helgen, såväl i toppstugan som i backarna. Goran, i förgrunden, hade lite svårt att skratta med sina brutna revben.

Vi på Tankbar är ett socialt gäng, som ni säkert förstår.