Vi på Tankbar har som ambition att köra halvdagskonferenser en gång i kvartalet. Normalt sett har vi dem på fredagar, varför det naturliga namnet är Kickstart Friday. I går bröt vi rutinerna och vågade oss in i konferensläge på en torsdag.

Programmet var digert. 12.00 sharp drog vd och grundare Philip igång programmet. Vi hängde på grymma The Kitchen, för övrigt en av våra kunder, som har ett trevligt konferensrum i anslutning till restaurangen. Så snart programmet hade presenterats gav vi oss i kast med en av dagens viktigaste uppgifter: Lunchen. Halloumiburgare, Ceasarsallad och diverse drycker lade en bra grund för dagens diskussioner.

Efter grymt bra diskussioner om alltifrån lokalerna nere i Gamla riksbankshuset, till köksrutiner och – inte minst – vår varumärkesplattform, kände vi oss halvt manglade men väldigt glada.

Vår grymma kollega och fotograf Christian passade på att plåta lite på dagens aw. Titta vilka fina bilder, direkt från kameran. Och ja, självklart satt vi ute, solen tittade ju fram och värmde mellan vindpustarna… För oss på Tankbar är ingenting omöjligt.