ISE 2023 är en av världens största utställning för professionell audiovisuell teknik och underhållning. Utställningen äger rum en gång per år och samlar företag från hela världen för att visa upp deras senaste produkter och tekniker. Mässan är en unik möjlighet för besökare att se och prova de nyaste innovationerna inom branschen och bygga affärskontakter.

Årets ISE – Integrated Systems Europe – 2023 hölls under fyra dagar i Barcelona. För Tankbar och vårt dotterbolag Mediascreen är det digital signagedigital skyltning som är fokus. Och här får vi så vi tiger.

ISE 2023 visar upp världens ledande teknikinnovatörer och leverantörer av systemlösningar och innehåller fyra dagar av inspirerande konferenser, evenemang och upplevelser.

ISE är en gemensam mässa mellan AVIXA och CEDIA – de två ledande branschorganisationerna för den globala audiovisuella industrin.

Den första mässan hölls 2004 och evenemanget har vuxit för varje år som gått. Sju stora mässhallar med den senaste tekniken i varenda vrå. Julafton för tekniknördar som oss.

Trender som vi ser: transparenta skärmar som ena stunden är vanliga fönster för att i nästa sekund visualisera vad som helst.

Oregelbunda skärmar

Skärmar som bygger rum och portaler

DeLorean som elbil

Panasonic projicerar på väggar och golv

Skärmar som går runt hörn

I Samsungs monter var det enbart bokade besök som kom in. Montern hade vakter och inuti var det fotoförbud. Mediascreen är återförsäljare och vi hade ett givande möte.

Det pratas mycket om hållbarhet. Leverantörerna tävlar om tillverkning med minst klimatavtryck.

Enorma skärmar med 8K upplösning.

Transparenta touchskärmar med touchdisplay som gränssnitt.

Pimpade elbil-laddstationer

Higlights från ISE 2023

Intrycket var många. Och efter en hel dag på mässan är vi fullproppade av inspiration och nytänk.

Om du är intresserad av att grotta ner dig ännu mer.

Mediascreen Sweden AB erbjuder ett helhetskoncept inom Digital Signage och är ett dotterbolag till Digitalbyrån Tankbar AB. Tillsammans sysselsätter bolagen cirka 20 medarbetare och omsättningen för 2022 landade på cirka 20 MSEK.