Hur firar Tankbar att en sajt är släppt? Med att sabrera ett par flaskor bubbel, såklart! Det gäller förstås inte alla lanseringar, men när man har jobbat med ett projekt sedan 2017 – då är det lätt värt en sabel och ett par flaskor.

Rasmus, Alex och Jonas har jobbat stenhårt med en ny version av Nöjesresors sajt. ”Jag började med den 2017…”, konstaterar Alex Kappel efter att ha sabrerat och skålat. Senaste veckorna har vi andra knappt vågat störa dem – klockan har tickat högt, så att säga. Men så till sist, natten till tisdag, var det äntligen dags. Både Alex och Rasmus jobbade envist på från seneftermiddagen och på kvällskvisten anslöt även Jonas, som nyligen lämnade Tankbar för nya äventyr. En sann hjälte som stöttade in i det sista.

Rasmus, hur var kvällen?

– Då var det inte kul eller roligt på något sätt. Det enda som var roligt var att värpa ur sig det här långa projektet som vi har hållit på med så länge. Vi var glada att det äntligen var dags, säger kodaren Rasmus Milesson, som har jobbat med projektet i ett år.

Det var pressat att göra klart det sista.

– Man vet att går det åt fanders, får man spendera halva natten. Det gör att stressnivån stiger avsevärt. Och nu har vi andra projekt som väntar, så det gäller ju att allt funkar.

Alla kollegor hade väntat och trånat efter bubbeleftermiddagen och så kom den till sist! Tankbars vd och CFO levererade sabeln (självklart har de en sådan hemma…). Rasmus sabrerade första flaskan (Youtube vet hur man gör) och Alex tog den andra.

Alex, hur känns det nu?

– Det känns bra! I måndags var det en skön känsla. Det är en ganska avancerad sajt, jämfört med många andra bokningssajter, eftersom det går att boka så många olika alternativ. Samtidigt är den gjord så att besökarna inte ska förstå och uppleva den som så teknisk, säger han.

För er som är nyfikna på vad vi har gjort med Nöjesresor.se, håll ut. Ni får snart ett alldeles eget blogginlägg.

Rasmus fick egen gif av fotograf Christian Holmér.

Rasmus Milesson var laddad för att fira Nöjesresors nya sajt.