En av de företag och kunder som vår nya medarbetare Alex Kappel jobbat med sedan 2008 är Kila Möbler. Kila Möbler säljer utemöbler/trädgårdsmöbler, sängar, sänggavlar och sängtillbehör och har funnits på gamla E4:an mellan Nyköping och Norrköping sedan 1978.

Tankbar har fått förtroendet att fortsätta utvecklingen med e-handeln och det tycker vi är väldigt roligt. Tillväxten på e-handel i Sverige är stark och det är något vi på Tankbar kommer att positionera oss inom ytterligare framöver. Vår ambition är att vara en helhetsleverantör för e-handelsföretag med bl a drift, utveckling, strategi, design, konverteringsoptimering och SEO.

Vi kommer sikta in oss på de populära plattformarna WooCommerce och Magento och även ERP- och andra systemintegrationer som är en förutsättning för att få hela flödet att fungera idag.

Kilamobler.se dubblade sin konvertering

Kilamobler.se bytte nyligen sin tekniska plattform till just WooCommerce från ett tidigare egenutvecklat system. Den satsningen har gett avkastning redan efter första säsongen och det blev nyligen uppmärksammat i en artikel i populära IT-magasinet Interworld. Artikeln hänvisar arbetet till vår medarbetare Alex och är väldigt läsvärd för dig som funderar på e-handel.

För dig som kanske funderar på ny sänggavel i höstmörkret rekommenderar vi även att kika på kilamobler.se.