Nu kan du smidigt köpa presentkort online hos Freys. Enkelt att ge bort och uppskattat att få. Passa på att skäm bort någon du tycker om med en hotellupplevelse i vår vackra huvudstad. Presentkortet kan användas på Freys Hotel som slut- eller delbetalning.

sajten skapar du enkelt ditt presentkort enligt dina önskemål. Välj design och belopp eller ett färdigt paket. Möjligheterna är oändliga, valet är ditt. Presentkortet skickas direkt till önskad e-postadress.

Det är svårt att resa och planera för framtiden just nu, men varför inte köpa ett presentkort för en hotellnatt eller ett klippkort på kontor och mötesrum att använda när allting är mer som vanligt igen.

Att visa stöd och support för favoriter är en fin gest. Kom ihåg att strössla med beröm och lovord – vi behöver alla hejarop och ryggdunk.

Är du intresserad av Tankbars digitala presentkortslösning kan du läsa mer om den här. 

Freys är en genuin pärla med så mycket kärlek och stolhet för sin produkt. Vi möttes av ett stort leende när vi checkar in och får en riktig nyckel med ett lika stort hjärta på. Rummet har en fantastisk balkong med utsikt över Stockholms hustak.

En fruktbricka och en flaska bubbel i ishink är liksom grädden på moset.

Grymt läge i stan, fint rum med sköna sängar och en lugn frukostmatsal där vi fick nygräddade våfflor och ett par huvudvärkstabletter – då en kväll i sus och dus tydligen inte ska slippa undan obemärkt.

Freys Hotel tar hand om både business och pleasure med det där lilla extra som är så avgörande.